DÜZCE / ÇİLİMLİ - Pırpır İlkokulu

Mrt

Ders Dışı Egzersizler kapsamında öğrencilerimize yönelik Sınıf Öğretmenlerimizden Şerife POLAT rehberliğinde Drama; Mehmet Selim ÇELEBİ ve Ahmet ZENCİRKIRAN tarafından Satranç Egzersizleri açıldı. Öğrencilerimizin eğlenirken öğrenme fırsatı bulduğu egzersizlere katılan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz

Mrt

Aile Okulu Projesi kapsamında Anasınıfı Öğretmenimiz Zeynep SÜMER ve Sınıf Öğretmenimiz Mehmet Selim ÇELEBİ rehberliğinde velilerimiz için okul zili çaldı ve iki grup halinde eğitimler verildi. Eğitim sonucunda da başarılı bir dönem geçiren velilerimize belgeleri takdim edildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 2. Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. 2022-2023 Eğitim-öğretim yılı 1.dönem değerlendirmesi ve önemli konularda veli bilgilendirmesi yapıldı. Okulumuz ve çocuklarımız için desteğini esirgemeyen velilerimize katılım gösterdikleri için teşekkür ederiz

Mrt

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi 20 Ocak Cuma günü okulumuzda yapılan karne töreni ile sona erdi. Törene Çilimli İlçe Kaymakamımız Sayın Gizem BAYGUŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman YURTTAŞ teşrif ettiler. Okulumuza yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine karnelerini ve hediyelerini taktim ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz çok amaçlı salonunda Atatürk Haftası kapsamında 10 Kasım Perşembe Günü anma programı gerçekleştirildi. Okulumuz öğretmenlerinden Şerife POLAT ve Burçin ÖZGÜMÜŞ rehberliğinde hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve öneminin belirtilmesinin ardından, öğrencilerimiz şiirlerini okudu. 4-A sınıfı öğrencilerinin melodika sunumunun ardından 8-A sınıfı öğrencileri tiyatro gösterilerini gerçekleştirdiler. Programda emeği geçenlere teşekkür ederken, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Mrt

Anasınıfı Öğretmenimiz Zeynep SÜMER rehberliğinde öğrencilerimizin Kızılay Haftasına dikkatini çekmek ve onları bilinçlendirmek amacıyla etkinlik gerçekleştirdi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99.yılını okul bahçesinde hazırladığımız programla kutladık. Program okul bando takımımızın ve öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz eşliğinde köy meydanına yaptığı yürüyüşle başladı. Yürüyüşün ardından okul bahçesinde şiirler okundu, müzikli gösteriler ve oratoryo çalışması izleyicilerle buluştu.  Programda emeği geçenlere teşekkür ederken, Cumhuriyetimizi bize armağan eden başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere vatanımız için mücadele eden bütün şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anarız.

Kas

AFAD yetkilileri öğrencilerimizi olabilecek afetlere karşı bilgilendirmek amacıyla okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle çok amaçlı salonumuzda sunum yapan yetkililere teşekkür ederiz.

Kas

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı değerlendirmesi, okul aile birliği seçimi, önemli konularda veli bilgilendirmesi yapıldı. Okulumuz ve çocuklarımız için desteğini esirgemeyen velilerimize katılım gösterdikleri için teşekkür ederiz.

Kas

Pırpır İlk-Ortaokulu olarak akşam yemeğinde buluştuk. Okulumuzdan farklı okullara tayin olan arkadaşlarımıza plaket verip veda ederken, okulumuza yeni gelen arkadaşlarımıza hediyelerini verip hoş geldin dileklerimizi ilettik. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

İlköğretim haftası okul bahçesinde yapılan törenle kutlandı. Günün anlam ve önemi belirtildi, şiirler okundu. 8. Sınıf öğrencilerimiz, 1. Sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize hoş geldin hediyelerini verdiler. Programda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İbrahim Hoşver İlk-Ortaokulu bahçesinde hazırlanan törenle kutlandı. Yapılan törende öğrencilerimiz şiirlerini okudu ve melodika gösterisi yaptılar. Ayrıca ortaokul öğrencilerimizden Rumeysa KANBİL Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Hayalimdeki 23 Nisan' temalı şiir yarışmasında ilçe birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder, programda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz binası güçlendirme çalışmaları kapsamında tadilata girdi. Öğrencilerimiz taşıma kapsamına alındı. İlkokulumuz Çilimli İbrahim Hoşver İlkokulu binasına, Ortaokulumuz ise Çilimli AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına taşındı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında, 01-07 Mart Deprem Haftası nedeniyle ülke genelinde tüm okullarda eş zamanlı olarak düzenlenen "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" etkinliğini  okulumuzda gerçekleştirdik. Çalan sirenle beraber öğrencilerimiz sınıflarında kendilerine verilen eğitimlerde gösterildiği gibi çök-kapan-tutun tekniğini uyguladılar. Acil durum alarmının ardından tüm personelimiz ve öğrencilerimizin okul binasından kontrollü bir şeklide tahliyesi başarı ile gerçekleştirildi. Ardından toplanma alanında kümelenen öğrencilerimiz bilgilendirildi.
            Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri Emrah KIZILÇAOĞLU ve Ömer TEMEL tarafından açılan Satranç Egzersizinden kareler...
        Öğrencilerimize başarılar diler emeği geçenlere teşekkür ederiz.