DÜZCE / ÇİLİMLİ - Pırpır İlkokulu

Eyl

Pırpır İlk-Ortaokulu olarak akşam yemeğinde buluştuk. Okulumuzdan ayrılan arkadaşlarımıza plaket verip veda ederken, okulumuza yeni gelen arkadaşlarımıza hediyelerini verip hoş geldin dileklerimizi ilettik. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası okul bahçesinde yapılan birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı. Günün anlam ve önemi belirtildi, şiirler okundu. 8. Sınıf öğrencilerimiz, 1. Sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize hoş geldin hediyelerini verdiler. Öğrencilerimiz balon patlatmaca, pinpon topu taşıma, sandalye kapmaca ve parkur yarışı gibi farklı oyunlarla eğlendiler.  Programda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı genç, dinamik öğretmen kadromuz, değerli velilerimiz ve pırıl pırıl öğrencilerimizle birlikte 11 Eylülde okul zili çalmasıyla başladı. Güzel bir Eğitim-Öğretim Yılı olması dileğiyle…

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını 16 Haziranda tamamladık. Okul bahçesine kurulan çeşitli platformlarda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Güzel bir karne töreniyle öğrencilerimizi tatile uğurladık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Sene sonu etkinliklerimiz kapsamında okulumuz salonunda dolu dolu bir gün geçirdik. Dans gösterileri, Hacivat Karagöz orta oyunu ve karaokelerle bütün öğrencilerimiz çok eğlendiler. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Sene sonu etkinliklerimizden “Ormanya Gezisi” okulumuz ilkokul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Keyifli anların yaşandığı gezide öğrencilerimiz hem gezip gördü hem eğlendi. Unutulmaz anların yaşandığı okul gezimizde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Havaların yağışlı olmaması sebebiyle yapılması planlanan piknik sınıfa taşındı. Ana sınıfı velileri ve öğrencileri, öğretmenleriyle sınıfta piknik yapıp güzel bir gün geçirdi. Velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden M. Selim ÇELEBİ rehberliğinde satranç turnuvası düzenlendi. Kıyasıya rekabet ve eğlence içerisinde geçen mücadelelerin sonucunda kazanan öğrencilerimiz madalyalarını alırken katılan tüm öğrencilerimizde katılım belgelerini aldılar. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

İlkokul Fiziksel Etkinlikler (İFET) kapsamında ilçemizde düzenlenen yarışmalara katıldık. Öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrencilerimize, İlçemiz Kaymakamı Sayın Gizem BAYGUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman YURTTAŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cahit DEMİR tarafından madalya takdim edildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz çok amaçlı salonunda dünyada tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Programda günün anlam önemi belirtildi, şiirler okundu, müzikli gösteriler yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Çilimli Belediyespor Akademisi tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Pırpır İlk-Ortaokulu olarak boy gösterdik. Turnuva sonucunda 3.olan takımımız şampiyonluğu ise kıl payı ile kaçırdı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.

Mrt

Düzce Pırpır İlkokulu Anasınıfı olarak 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenen Yeşil Elma Gönül Alma tiyatro oyununu izledik ve çok güzel bir gün geçirdik. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında, okulumuz çok amaçlı salonunda öğretmenlerimizden Emrah KIZILÇAOĞLU ve Kıymet ÇELİK rehberliğinde program düzenlendi. Programda günün anlam ve öneminin belirtilmesinin ardından şiirler okundu ve oratoryo gösterileri yapıldı. Programda emeği geçenlere teşekkür ederken bizlere bu vatanı armağan eden Gazi ve Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz İdris AKDUMAN’ın emekli olması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği Başkanımız katıldı. Müdürümüze plaket ve hediye takdim edip emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileğinde bulunuldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz İdris AKDUMAN misafirliğinde, okulumuz çok amaçlı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman YURTTAŞ ve kurum amirlerini ağırladık. Müdürlerimize teşekkür ederiz.